Mai més

Mai més, de Susana Hernández.

Als barris perifèrics del Besòs i el Maresme i de la Mina, unes de les zones més conflictives de l’àrea metropolitana de Barcelona, hi conviuen joves adolescents amb ganes de menjar-se el món, famílies immigrants problemàtiques i taurons que volen controlar negocis il·legals. Un dels més rentables consisteix en ocupar habitatges a qualsevol preu per omplir-los de drogues i materials de dubtosa legalitat. Tant és així que per aconseguir-los estan disposats a amenaçar, coaccionar i, fins i tot, segrestar membres de famílies que els habiten. El que no saben és que una de les víctimes i protagonistes d’aquesta novel·la, la Laila, està disposada a fer tot el que calgui per protegir la seva família pakistanesa encara que s’hagi de pagar un preu molt alt. El restant és l’acció, l’angoixa, la tensió i les mans que giren pàgines, impacients. Després de la incursió negra rural de Males decisions (núm. 32 de crims.cat), a Mai més Susana Hernández ens ofereix un retrat social de la brutal realitat que sobrevola els suburbis de les nostres ciutats, tan descarnada com veraç.
5/5

«Com sempre, la Susana ha creat uns personatges creïbles, no només els quatre protagonistes, sinó també tots els secundaris que els acompanya. Ha sabut posar el dia a la nafra dels problemes reals, per molt que vulguem fer veure que ja no existeixen, i ha sacsejat la consciència del lector.»
Núria Martínez

«Als barris perifèrics de tot Catalunya hi conviu gent que lluita per sobreviure. Mai més, l’última novel·la de Susana Hernández, és la història d’aquesta lluita, una crònica dels perdedors en la qual fins i tot els que semblen vèncer, perden també perquè no hi ha victòria possible. Un noir dur, tens i lúcid.»
Matías Crowder, Diari de Girona.

También puedes comprar Mai més en....

Te damos otras opciones donde también podrás comprar Mai més, tanto online como acudiendo de forma presencial.

Amazon (Papel)

La Casa del Libro