Males decisions

Males decisions, de Susana Hernández.

Tot havia estat calculat a la perfecció, i, en principi, res no podia fallar. Enmig de la boira i la fosca d’un petit indret a prop de Vic, l’Àxel Badia, primogènit desheretat d’una de les famílies més poderoses de la comarca, i la Lisa, la seva dona, amb un passat d’allò més tèrbol, decideixen jugar una mala passada al germà petit i hereu del clan: raptar el seu fill per un bon grapat de calés. El problema és que no comptaven amb l’element humà i que, de vegades, les coses no surten mai com un les planeja. Males decisions és la història d’un segrest, però també és l’anàlisi profunda d’uns sentiments inquietants, traumàtics i malaltissos que decidiran el destí de tota una família. Agafeu-vos ben fort, perquè el camí, sovint, amaga girs inesperats.

Tenim entre mans una novel·la breu, intensa, amb un ritme espectacular, ben escrita i travada, fosca com la nit
(Anna Maria Villalonga, A l’ombra del crim)

Quina excel·lent novel·la
!
(Sebastià Bennassar, Revista Bearn)

Una trama que ens seduirà com el cant de les sirenes, que ens embolcallarà com la boira de la plana, sense que puguem, ni vulguem, sortir d’ella fins al final.
(La magia dels llibres)

La habilidad de la autora barcelonesa para fluir entre personalidades tan distantes es asombrosa, el juego al que nos invita metiéndonos es los pensamientos de los protagonistas es totalmente adictivo
(Paco Atero, Negra y Mortal)